Gimnazijos dovana ir vėl pradžiugino moksleivius!

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijos dovana ir vėl pradžiugino moksleivius!

Panevėžio Raimundo Sargūno gimnazija kasmet apdovanoja geriausiai pagal savo galimybes besimokančius bei puikiausiai besielgiančius mokinius. Jau tradicija tapę apdovanojimai pradžiugino ir šiemet –  gruodžio 13 dieną 35 sportininkai vyko į gimnazijos dovanotą išvyką į Kauną.

Moksleviai isvykoje3

 

Ekskursijos metu moksleiviai ne tik aplankė laikinosios sostinės žaliaskarę Rotušėje, bet ir dalyvavo Krepšinio namų edukacinėje programoje „Pirmieji krepšinio istorijos žingsniai Lietuvos krepšinio 100-ečiui paminėti“.

Edukacijos metu moksleiviai giliau pažino Lietuvos krepšinio kultūrą, sužinojo daug įdomių faktų apie krepšinio sporto šakos atsiradimo ištakas Lietuvoje, pamatė kaip atrodė pirmieji mūsų šalies krepšininkų iškovoti trofėjai. 

Sportininkai taip pat turėjo galimybę dalyvauti interaktyviame ,,Proto bokšto“ žaidime bei kūrybinėje foto sesijoje ,,Aš ir mano krepšininkas“. 

Po pietų moksleiviai vyko į Lietuvos sporto muziejų, kur turėjo filmo apie Lietuvos krepšinio istoriją 1920-2004 m. peržiūrą. Sportininkai ne tik papildė savo žinių bagažą krepšinio istorijos tematika, bet ir turėjo puikią galimybę pabūti kartu netradicinėse ugdymo aplinkose.

Anglų kalbos mokytoja Neringa Frolovaitė

Prisijungę

Dabar svetainėje 59 svečiai ir narių nėra

Prisijungti