Maitinimo organizatorius - Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazija, įstaigos kodas 303283300
Valgyklos adresas: Liepų al. 4, Panevėžys.

Valgykloje dirba virėjų, pagalbinių valgyklos darbininkų komanda, vadovaujama vyriausiosios virėjos Vitalijos Kaminskienės, telefono Nr. 8-640-11823.
GIMNAZIJOS VALGYKLOS DARBO LAIKAS:
Pusryčiai: 7:00 – 8:00 val.
Pietūs (pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais): 11:30 – 13:30 val.
Pietūs (trečiadieniais): 11:30 – 12:15 val.
Pavakariai: 13:30 val. arba išduodama pietų metu.
Vakarienė: 18:00 – 21:00 val.
Naktipiečiai: 21:00 val. arba išduodama vakarienės metu.
TVARKOS/ APRAŠAI/ REKOMENDACIJOS
Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro įsakymu patvirtintas Vaikų maitinimo organizavimo tvarkos aprašas.
Nemokamo maitinimo organizavimo tvarkos aprašas
VALGIARAŠČIAI:
Gimnazijos valgyklai maisto produktus tiekia šie tiekėjai:
- 1. AB „Žemaitijos pienas“, įmonės kodas 180240752 2. UAB „Lobby Baltic“, įmonės kodas 302434144 3. UAB „Impelis LT“, įmonės kodas 304099584 4. UAB „Samsonas“, įmonės kodas 133140587
- 5. UAB „Lambda“ įmonės kodas 304909383
- 6. UAB „Viržis“ įmonės kodas 159750366
- 7. UAB „Mantinga bakery and food solutions“ įmonės kodas 306477132
- 8. UAB „Vilguva“ įmonės kodas 144952312
- 9. UAB „Panevėžio Citma“ įmonės kodas 148512068
Panevėžio miesto savivaldybės tarybos 2023m. sausio 23 d. sprendimu Nr. 1-5 „Dėl maitinimo dienos normų Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje nustatymo ir savivaldybės tarybos 2018 m. vasario 20 d. sprendimo Nr. 1-39 pripažinimo netekusiu galios“ nustatyta maitinimo dienos norma gimnazijoje:
1. Mokiniui, gyvenančiam gimnazijos bendrabutyje - 7,30 €.
2. Mokiniams, negyvenantiems bendrabutyje - 3,36 € (pietūs ir pavakariai).
Maitinimo paslaugų administratorius – Dovilė Šukienė
El. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Tel. Nr. 8 630 05522
Maitinimo paslaugų administratoriaus pagrindiniai tikslai:
1. Kontroliuoti maisto produktų kokybę.
2. Sudaryti kasdieninius, planinius valgiaraščius.
3. Skaičiuoti maisto davinio maistinę bei energetinę vertę.
4. Neleisti realizuoti nekokybiškus maisto produktus bei patiekalus.
5. Nuolat tikrinti maisto paruošimo skyriaus higieninę būklę.
6. Informuoti mokinius apie sveiką mitybą.