Gimnazijos mokytoja dalyvavo Erasmus+ mobilumo programos kursuose

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijos mokytoja dalyvavo Erasmus+ mobilumo programos kursuose

Lapkričio 21-25 dienomis Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos anglų kalbos mokytoja metodininkė Eglė Balsienė kartu su mokytojais iš Italijos dalyvavo Valensijoje vykusiuose Erasmus+ mobilumo programos Esmovia organizuotuose kursuose „Strategies for Emotional Success in the School“.

E balsiene

 

Mokymus vedė amerikietė Kelsey Kerwin. Kursų metu aptarėme emocinės savikontrolės būtinybę bei emocinio vystymosi svarbą mokinių mokymosi motyvacijai ir individualiai pažangai. K. Kerwin pristatė įvairius emocinio tobulėjimo metodus, kuriuos galėjome išbandyti ir aptarti.

Susipažinę su emocinės savikontrolės bei atsipalaidavimo metodais mokytojai dalinosi savo patirtimi ir su lektorės pagalba sprendė įvairias mokykloje iškylančias situacijas taikydami naujai išgirstas strategijas.

Esmovia suorganizavo išvyką į Valensijos jūrų muziejų, taip pat vaikščiojome po senamiestį grožėdamiesi gausybe bažnyčių, išskirtine geležinkelio stotimi.

Paskutinę mokymų dieną mokytojai turėjo galimybę susipažinti su Maritim profesine mokykla. Galėjome stebėti 2 pamokas, kurių metu mokiniai atlikdami įvairias kūrybines užduotis betarpiškai bendravo su mokytojais, dirbo grupėse ir padėjo klasės draugams, jei šiems kildavo klausimų. Mokyklos direktorė pasakojo apie patirtus iššūkius pandemijos metu skaitmenizuojant mokymosi turinį, kilusias technines problemas, kurios kaip ir Lietuvoje buvo išspręstos valstybės pagalba.

Pasiteiravus apie emocinį ugdymą italų ir ispanų mokytojai vienbalsiai teigė, kad emocijos ir jų daroma įtaka motyvacijai ir darbo produktyvumui yra didžiulė tačiau vis dar nepakankamai aptariama tema mokykloje.

„Esmovia organizuoti kursai Valensijoje „Strategies for Emotional Success in the School“ buvo puiki galimybė įgyti aktualios dalykinės ir visapusiškos kultūrinės patirties,-teigė E. Balsienė.

E_balsiene.jpgE_balsiene1.jpgE_balsiene2.jpgE_balsiene3.jpgE_balsiene4.jpg

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 117 svečių ir narių nėra

Prisijungti