Konferencija „Vartok ir tausok“ (fotogalerija)

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Konferencija „Vartok ir tausok“ (fotogalerija)

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje surengta Panevėžio miesto aplinkosaugos švietimo projekto ,,Tvarus vartojimas - iššūkiai ir atsakomybė“ bendradarbiaujančių mokyklų STEAM dalykų mokinių/studentų ir mokytojų/dėstytojų konferencija ,,Vartok ir tausok“.

Aplinkosaugine konferencija31

 

Konferencijoje dalyvavo ir Panevėžio miesto savivaldybės mero pavaduotojas Valdemaras Jakštas, savivaldybės švietimo skyriaus atstovai,  kiti svečiai.

Konferencijos metu buvo siekiama pasidalinti žiniomis ir patirtimi, idėjomis ir praktiniais pavyzdžiais, pristatant projekto metu atliktus tyrimus apie mokyklų bendruomenių vartojimo įpročius ir kultūrą, vartojiškumo žalą kai eikvojami gamtos ištekliai, energija daiktui pagaminti.

Konferencijos metu kurioje pranešimus skaitė moksleiviai ir mokytojai, pateikti tausojimo ir antrinio medžiagų panaudojimo pavyzdžiai. Konferencijoje pranešimus skaitė Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos, 5-osios gimnazijos, Vyturio progimnazijos, Gamtos mokyklos, Anykščių menų inkubatoriaus ir Anykščių rajono Troškūnų Kazio Inčiūros gimnazijos mokiniai ir mokytojai.

Konferencija taip pat siekiama stiprinti Panevėžio miesto mokymo įstaigų bendradarbiavimą, formuojant mokinių pažintinio, mokslinio mąstymo, stebėjimo ir tyrimo įgūdžius.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 128 svečiai ir narių nėra

Prisijungti