Sunkiaatlečiai iš Vilniaus grįžo su medaliais

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Sunkiaatlečiai iš Vilniaus grįžo su medaliais

Savaitgalį Vilniuje vyko Lietuvos sunkiosios atletikos čempionatas, kuriame dalyvavo ir Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos auklėtiniai.

Sunkiaatleciai Hubertas Sumnauskas

 

„Šįkart vyko Lietuvos sunkiosios atletikos atskirų veiksmų čempionatas. O tai reiškia, kad tiek už rovimo, tiek už stūmimo veiksmą buvo galima pelnyti medalį arba mažąją taurę“, - sakė sunkiosios atletikos treneris Dovydas Sužiedelis.

Svorio kategorijoje iki 55 kg. gimnazijos auklėtinis Hubertas Šumnauskas iškovojo 2-ąją vietą. Taip pat rovimo (64kg) ir stūmimo (84kg) rungtyse iškovojo 2-osios vietos taurę.

Aironas Brazauskas svorio kategorijoje iki 73kg. buvo jauniausias turnyro dalyvis ir stūmimo veiksme iškėlė 116 kg iškovodamas 3-ąją vietą, tačiau bendroje įskaitoje liko ketvirtas.

Giedrius Baltrėnas svorio kategorijoje iki 81 kg. pagerino savo asmeninius rezultatus, iškėlęs rovimo veiksmu 88 kg, o stūmimo - 106kg svorį. Tačiau to neužteko medaliams iškovoti ir sportininkas liko penktas.

„Džiaugiuosi auklėtinių iškovotais medaliais bei kylančiais jų asmeniniais rezultatais. Taip pat džiaugiuosi ir Giedriaus debiutu Lietuvos suaugusiųjų čempionate. Manau Hubertas galėjo iškovoti aukso medalį, bet antroji vieta irgi puikus pasiekimas“, - sakė treneris D. Sužiedelis.

 

 

Sunkiaatleciai_1.jpgSunkiaatleciai_apdovanojimai.jpgSunkiaatleciai_apdovanojimai1.jpgSunkiaatleciai_Brazauskas_Aironas.jpgSunkiaatleciai_Giedrius_Baltrenas.jpgSunkiaatleciai_Hubertas_Sumnauskas.jpg

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 72 svečiai ir narių nėra

Prisijungti