V. Karpačiausko bokso turnyre gimnazijos auklėtiniai iškovojo tris medalius

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

V. Karpačiausko bokso turnyre gimnazijos auklėtiniai iškovojo tris medalius

Savaitgalį Panevėžio universalioje sporto arenoje vyko XXIII tarptautinis legendinio Lietuvos boksininko, Europos čempiono ir pasaulio pirmenybių prizininko Vitalijaus Karpačiausko bokso turnyras, kuriame varžėsi ir trys Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos boksininkai.

E Trotenskis

 

Jaunių amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 70 kg. gimnazijos auklėtinis Dovydas Vasiliauskas jau pirmoje kovoje pirštines surėmė su šių metų šalies jaunių pirmenybių nugalėtoju S. Aleksandravičiumi (Jonava). Po lygių pirmųjų dviejų raundų, trečiajame Dovydas išsaugojo daugiau jėgų ir vienbalsiu teisėjų sprendimu iškovojo sunkią, bet pelnytą pergalę.

Finale Dovydo laukė šalies jaunių pirmenybių prizininkas tauragiškis A. Lotužys. Jau nuo pirmojo raundo perėmęs iniciatyvą į savo rankas Dovydas nepaliko jokių šansų varžovui ir šventė užtikrintą pergalę.

Kitas sporto gimnazijos auklėtinis Edgaras Trotenskis varžovui dėl ligos atsisakius kopti į ringą iškart pateko į finalą, kuriame daugiau negu užtikrintai nugalėjo tauragietį N. Gecevičių ir iškovojo nugalėtojo vardą.

Sunkiau klostėsi trečiajam gimnazijos boksininkui Deivydui Urbonavičiui, kovojusiam jaunimo amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 67 kg. Jo pirmasis varžovas šalies jaunimo pirmenybių finalininkas šiaulietis J. Neidas nesugebėjo atremti staigių ir greitų Dovydo atakų ir turėjo pripažinti jo pergalę.

Sekanti kova su N. Samuliu buvo labai atkakli ir lygi, kur vieno taško persvara pergalė buvo skirta Deivydo varžovui. Deivydas iškovojo trečiąją vietą ir buvo apdovanotas bronzos medaliu.

Turnyre dalyvavo sportininkai iš Lietuvos, Armėnijos, Latvijos ir Ukrainos.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 75 svečiai ir narių nėra

Prisijungti