Atidarytas gimnazijos stadiono aikštynas

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Atidarytas gimnazijos stadiono aikštynas

Šiandien oficialiai atidarytas Vytauto Žemkalnio gimnazijos stadiono aikštynas, kuriuo taip pat naudosis Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazija bei Panevėžio sporto centras. Stadiono atidaryme dalyvavo Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas, švietimo, mokslo ir sporto viceministras Linas Obcarskas bei kiti garbūs svečiai.

Zemkalnio Aikstyno atidarymas5

 

„Visada smagu susitikti ir pasidžiaugti atsinaujinančiu miestu. Kasmet Panevėžyje vis daugėja gražėjančių viešųjų erdvių, modernizuotų pastatų, matome ir vis daugiau atnaujintų sporto infrastruktūros objektų. Turime aiškų tikslą – nuosekliai ir intensyviai modernizuoti sporto objektus. Dėkojame Švietimo, mokslo ir sporto ministerijai už prisidėjimą ir pagalbą tikslo siekiant. Šis stadionas bus prieinamas ne tik Vytauto Žemkalnio gimnazijos, bet ir Raimondo Sargūno sporto gimnazijos moksleiviams, Panevėžio sporto centro ugdytiniams bei miesto bendruomenei. Tikiuosi, kad panevėžiečiai stadionu aktyviai naudosis ir pamėgs čia leisti laiką. Tad sėkmės ir gero laiko sportuojant“, - sveikinimo kalbą sakė meras R. Račkauskas.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos direktorė Asta Sakalauskienė gimnazijos bendruomenės vardu padėkojo už aikštyno įrengimą.

„Ar gali būti didesnė dovana sportininkui, nei šis aikštynas? Mes tuo labai džiaugiamės ir sieksime aukštų sporto pasiekimų bei ugdysime draugišką kaimynišką bendradarbiavimo tradiciją“, - sveikinimo kalboje sakė A. Sakalauskienė.   

Atnaujinant stadiono aikštyną įrengti lengvosios ir sunkiosios atletikų sektoriai – trumpų bei ilgų distancijų bėgimo takeliai, šuolių į tolį, aukštį, trišuolių, rutulio stūmimo vietos, universali aikštelė, kurioje įrengtos rankinio / mini futbolo, tinklinio, teniso, krepšinio aikštelės, įrengti treniruokliai.

Vytauto Žemkalnio gimnazijos stadiono aikštyno atnaujinimo darbus už 558 tūkst. 991 Eur atliko UAB „Rolana“. Stadiono atnaujinimo darbams atlikti Švietimo, mokslo ir sporto ministerija skyrė 232 tūkst. Eur, likusią dalį – per 326 tūkst. Eur  - prisidėjo Panevėžio miesto savivaldybė.   

Zemkalnio Aikstyno atidarymas sakalauskiene

Zemkalnio Aikstyno atidarymas4

 

Parengta pagal Panevėžio miesto savivadybės inf. 

Prisijungę

Dabar svetainėje 76 svečiai ir narių nėra

Prisijungti