Gimnazijos krepšininkai sudarys Regionų krepšinio lygos miesto komandos branduolį

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijos krepšininkai sudarys Regionų krepšinio lygos miesto komandos branduolį

Jungtinė Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos ir Panevėžio sporto centro krepšininkų komanda „Panevėžys“ ruošiasi 2022-2023 m. „Nostra.lt-RKL“ lygos varžyboms.  

treneris Z Valuckis

 

„Šiemet Panevėžio miestą Regionų krepšinio lygoje (RKL) atstovaus iš perspektyviausių 10-tokų ir 12-tokų vaikinų suformuota komanda. Tai bus jungtinė Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos ir sporto centro vaikinų krepšinio komanda „Panevėžys“, - sakė krepšinio treneris Žydrūnas Valuckis.

Komandos branduolį sudaro Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos auklėtiniai Nikas Stuknys, kuris dabar treniruojasi Panevėžio „Lietkabelio“ komandoje, Arnas Strikulys, Kristupas Dūla, Aistis Sčevinskas, Antanas Rakauskas, Rūstis Vaitkevičius, Egitas Latanauskas, Arman Dolashyan, Matas Rupeika, Arnas Stankevičius, Dominykas Gotautas ir Ąžuolas Norvilas.  

Pirmosios panevėžiečių varžybos numatytos jau spalio 21 d. Klaipėdoje, kur jie susitiks su Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos komanda.

Po Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) RKL čempionų komanda ateinančiame sezone įgyja teisę žaisti NKL pirmenybėse, taip pat kaip NKL čempionė turi šansą patekti į LKL. Vienas iš svarbių lygos tikslų - jaunųjų talentų ugdymas, perspektyvių jaunų žaidėjų pratinimas prie vyrų krepšinio. RKL pirmenybėse jaunuoliams suteikiama galimybė vienoje aikštėje rungtyniauti su labiau patyrusiais žaidėjais.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 148 svečiai ir narių nėra

Prisijungti