Projektas „STOK-PAGALVOK-VEIK“. Vakarojimas su kamuoliu „Tritaškio karalius ir karalienė“

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Projektas „STOK-PAGALVOK-VEIK“. Vakarojimas su kamuoliu „Tritaškio karalius ir karalienė“

Rugsėjo 28 d. 19 val. Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje vyko naktinis 3x3 krepšinio turnyras bei „Tritaškio karalienės ir karaliaus rinkimai“. Krepšinio aikštelėje savo gebėjimus ir įgūdžius galėjo parodyti kiekvienas gimnazijos mokinys.

naktinis krepsinis13

 

Mokiniai formuodami ir registruodami turnyrui savo komandą turėjo atitikti organizatorių keliamus reikalavimus. Komandą turėjo sudaryti 6 asmenys, iš jų vienas turi būti 8 klasės mokinys ir komandoje negalėjo būti daugiai nei vienas krepšininkas. Turnyre dalyvavo dvylika  komandų, kurios buvo suskirstytos į A ir B pogrupius, vieną komandą atstovavo pedagogai „PATYRĘ“. A pogrupyje pranašiausi buvo „ATĖJOM PAVALGYTI“, B – „FUTBOLAS GERIAU“. Šių metų laimėtojai „ATĖJOM PAVALGYTI“, komandą atstovavo II ir III gimnazijos klasių 6 mokiniai.

Tritaškių karaliumi tapo II b gimnazijos klasės mokinys Egitas Latanauskas, o karalienė IV b

gimnazijos klasės mokinė Kamilė Žukaitė.

Vakarojimas su krepšinio kamuoliu visiems dalyviams suteikė gerų emocijų, leido trumpam atitrūkti nuo kasdienės rutinos ir namų darbų ruošos, mokiniai turiningai praleido laisvalaikį draugiškoje aplinkoje, kurioje buvo ugdoma mokinių  atsakingumas ir kovingumas,  bei patobulinti sportiniai įgūdžiai.

Renginys Vakarojimas su krepšinio kamuoliu finansuojamas Panevėžio miesto savivaldybės neigiamų socialinių veiksnių projekto ,,Stok-pagalvok-veik“.

Vyr. socialinė pedagogė Solveiga Morkūnienė

Prisijungę

Dabar svetainėje vienas svečias ir narių nėra

Prisijungti