Gimnazijos rankininkai dalyvavo tarptautiniame turnyre

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijos rankininkai dalyvavo tarptautiniame turnyre

Savaitgalį Panevėžyje vyko tradicinis tarptautinis XXVI rankinio turnyras „Panevėžio taurė - 2022“, kuriame varžėsi ir Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos rankininkai.

PRSSG rankininkai

 

Jungtinė PRSSG – Panevėžio sporto centro U16 komanda finale užėmė antrą vietą ir iškovojo sidabro medalius. Jungtinė PRSSG-Panevėžio sporto centro U18 komanda užėmė ketvirtą vietą.

U16 naudingiausiu žaidėju pripažintas gimnazijos auklėtinis Nedas Rudokas, U18 - Aironas Ožalinskas.

„Šiame kasmetiniame turnyre mes pasitikriname jėgas artėjant Lietuvos rankinio čempionatams. Šiemet į Panevėžį atvyko 62 rankininkų komandos iš Lietuvos, Latvijos bei Estijos, iš viso apie 800 dalyvių. Tai didžiausias rankinio turnyras vykstantis Lietuvoje“, - sakė rankinio treneris Mindaugas Vėta.

Varžybose dalyvavo komandos iš Panevėžio, Kauno miesto ir rajono, Alytaus, Šiaulių, Vilniaus, Klaipėdos, Utenos, Pasvalio, Molėtų, Rygos, Dobelės, Salaspilio, Aizkrauklės, Talino ir kt. Rankinio turnyro komandoms buvo išdalintas 31 medalių komplektas, naudingiausiems kiekvienos komandos žaidėjams įteikti asmeniniai prizai.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos rankininkus ugdo treneriai Mindaugas Vėta,  Sergejus Sokolovas ir Valdemaras Burba.

PRSSG_rankininkai.jpgPRSSG_rankininkai1.jpgPRSSG_rankininkai2.jpgPRSSG_rankininkai3.jpgPRSSG_rankininkai4.jpg

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje vienas svečias ir narių nėra

Prisijungti