Gimnazijoje paminėta Mokslo ir žinių diena

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijoje paminėta Mokslo ir žinių diena

Šiandien Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje vyko iškilmingas Mokslo ir žinių dienos minėjimas. Sveikindama gimnazijos moksleivius bei jų tėvelius, mokytojus, trenerius, administracijos darbuotojus bei visą gimnazijos bendruomenę Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos direktorė Asta Sakalauskienė pabrėžė gimnazijos bendruomeniškumo svarbą.  

Rugsejo 1 oji gimnazijoje15

 

„Sveikinu jus visus su dar vienu nauju startu. Tik mūsų gimnazijai startai ir finišai yra išskirtinai svarbūs. Todėl linkiu visiems sėkmingų startų ir dar sėkmingesnių finišų. Dalį savo gyvenimo, jūs būsite šios bendruomenės nariai, todėl mes, mokytojų bendruomenė ir mokyklos darbuotojai, ateiname jums visiems į talką, kad buvimas kartu būtų prasmingas, mums patiems maksimaliai naudingas, ir kad su mūsų pagalba jūs pasiektumėte savų užsibrėžtų ir išsvajotų tikslų“, - sveikindama šventės proga sakė A. Sakalauskienė.

Gimnazijos bendruomenei Panevėžio miesto mero Ryčio Račkausko šventinius sveikinimus perdavė Panevėžio miesto savivaldybės administracijos švietimo skyriaus atstovė Aurelija Bartašė.

Pasveikinti buvusių mokytojų bei visos gimnazijos bendruomenės atvyko buvęs mokinys, krepšininkas Mantas Rubštavičius.

„Malonu, kad mane prisimenate. Džiugu matyti buvusius mokytojus bei šventiškai pasipuošusius gimnazistus. Moksle linkiu visiems daug gerų pažymių, dvyliktokams sėkmingų egzaminų, o sporte – įspūdingų pasiekimų ir daug medalių“, - linkėjo M. Rubštavičius.

Šiais mokslo metais gimnazijoje mokysis ir ukrainiečiai. Jų vardu šventės proga susirinkusiuosius sveikino dviračių sporto trenerė Valerija Zalizaja, o moksleivių vardu - Jokūbas Pilkauskas.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 25 svečiai ir narių nėra

Prisijungti