Matematika žaidimuose

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Matematika žaidimuose

Matematikos mokytojos Virginijos Pankienės iniciatyva Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje vyko „Eksperimentinės kūrybinio mąstymo laboratorijos“ renginys „KM5- Kūrybinio mąstymo penkiakovė“, kuriame dalyvavo I ir II klasių mokiniai.

Matematika zaidimuose6

 

Kūrybinio mąstymo penkiakovė – tai interaktyvi veikla, reikalaujanti asmeninio bei komandinio kūrybinio mąstymo. Dalyvaujant KM5 žaidimuose aktyvuojami ir lavinami 5 kūrybinio mąstymo įpročiai – vaizduotė, smalsumas, atkaklumas, nuosekli praktika, bendradarbiavimas, o taip pat lavinami ir 5 mąstymo tipai – analitinis, loginis, strateginis, kritinis ir divergentinis.

Iš pirmo įspūdžio atrodančios nesudėtingos užduotys sprendimui pasidavė ne iš karto, nes parengtos taip, kad išmokti sprendimo neįmanoma. Reikėjo mąstyti nestandartiškai, sukurti ir įgyvendinti savotišką sprendimų visumą, kuri įgalintų pasiekti tikslą.

Matematika_zaidimuose.jpgMatematika_zaidimuose1.jpgMatematika_zaidimuose2.jpgMatematika_zaidimuose3.jpgMatematika_zaidimuose4.jpgMatematika_zaidimuose5.jpgMatematika_zaidimuose6.jpgMatematika_zaidimuose7.jpg

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 156 svečiai ir narių nėra

Prisijungti