Startuoja projektas “stok-pagalvok-veik 2022”

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Startuoja projektas “stok-pagalvok-veik 2022”

    Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos bendruomenė, nuolat ieškanti naujų metodų ir būdų, kaip stiprinti mokinių atsparumą negatyviems socialiniams ir psichologiniams reiškiniams, dalyvavo Panevėžio miesto savivaldybės neigiamų socialinių veiksnių prevencijos projektų finansavimo atrankoje. Projektas „Stok-pagalvok-veik“ laimėjo dalinį finansavimą.

    Projekto tikslas - ugdyti socialiai atsakingą asmenybę, vykdant suplanuotą patyčių, smurto prevenciją, smurto artimoje aplinkoje ir žalingų įpročių prevenciją, gimnazijos bei mikrorajono bendruomenės švietimą, įgyvendinant viešąjį saugumą, sveikatinimą.

     Projektas įgyvendinsime 2022 m. gegužės – gruodžio mėn.

     Projekto renginiai:

S Diskgolfas – inovatyvus, sportinis lauko žaidimas mokiniams ir pedagogams;

S Piklbolo varžybos gimnazijoje;

S Vakarojimas su kamuoliu. „Tritaškio karalius ir karalienė“;

S Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio miesto ir rajono policijos bendruomenės pareigūnų paskaitos ir diskusijos su mokiniais apie žalingų sveikatai psichotropinių medžiagų vartojimo, turėjimo pasekmes;

S Labdaringas renginys „Pyragų diena“;

S Teminis filmų peržiūrų vakaras;

S Stalo futbolo Kalėdinis  turnyras.

     Mes, tikime, kad įgyvendinę šį projektą suformuosime bendruomenėje patrauklią patyčių prevencijos strategiją, sustiprinsime mokinių gebėjimą pažinti savo jausmus, sukursime  pozityvius tarpusavio santykius, pagerinsime bendravimo ir bendradarbiavimo, kūrybinius gebėjimus. Mokiniai įgys naujų žinių, pagerės mokinių psichinė, emocinė sveikata.

Parengė socialinė pedagogė Solveiga Morkūnienė

Prisijungę

Dabar svetainėje 29 svečiai ir narių nėra

Prisijungti