Gimnazijos auklėtinės tęsia mokslus šalies aukštosiose mokyklose

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijos auklėtinės tęsia mokslus šalies aukštosiose mokyklose

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos auklėtinės baigusios gimnaziją sėkmingai tęsia karjerą ir mokslus šalies aukštosiose mokyklose.

Trenere aukletines isleistuves

 

„Auklėtinių pasiekimai dar kartą įrodo, kad esame puiki sporto gimnazija, kurioje auklėtiniai ne tik sėkmingai siekia sporto aukštumų, bet puikiai geba suderinti sportą su mokslu ir tęsia studijas šalies aukštosiose mokyklose. Džiaugiuosi už juos“, - sakė Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos direktorė Jūratė Pauliukienė.

Gimnazijos krepšinio trenerė Rima Daunienė pasidžiaugė, kad sėkmingai susiklostė jos buvusių auklėtinių tolimesnė karjera.

Agnesė Garčinskaitė mokosi Kauno technologijos universitete ir žaidžia Kauno BC „Aistės“ (moterų krepšinio lyga A divizionas), Šeila Gudinskaitė mokosi Vilniaus Gedimino technikos universitete ir žaidžia Vilniaus „Kibirkštis-MRU“ (moterų krepšinio lyga A divizionas), Ema Januškevičiūtė mokosi Vytauto Didžiojo universitete ir žaidžia Kauno KM „Žalgiris“ (moterų krepšinio lyga B divizionas), Ugnė Mikštaitė mokosi Vytauto Didžiojo universitete ir žaidžia Kauno KM „Žalgiris“ (moterų krepšinio lyga B divizionas), Eglė Mikštaitė ir Kamilė Grybauskaitė mokosi Vytauto Didžiojo universitete, Justina Leskauskaitė mokosi Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijoje ir žaidžia Alytaus „RKL.-Gut.lt“ (moterų krepšinio lyga B divizionas), Emilija Stasiūnaitė mokosi Vilniaus Universitete ir žaidžia Vilniaus VU komandoje, (moterų krepšinio lyga B divizionas), Justina Oficerovaitė žaidžia Šiaulių BC „Šiauliai“ (moterų krepšinio lyga A divizionas), Gabrielė Muravjova mokosi Vilniaus Universitete, teisės fakultete ir Divaina Kielaitė - savanorė Didžiojo Lietuvos Etmono Jonušo Radvilos mokomajame pulke.

„Jos buvo puikios krepšininkės ir puikios mokinės. Labai džiaugiuosi, kad jos tęsia mokslus, toliau žaidžia krepšinį, siekia užsibrėžtų tikslų ir ieško savo kelio gyvenime. Linkiu joms sėkmės“, - džiaugėsi trenerė R. Daunienė.

 

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 19 svečių ir narių nėra

Prisijungti